Tapaamiset

SVHY:n ja filmikuvaajien jäseniä tapaa säännöllisesti pääkaupunkiseudulla. Jos tiedossasi on muita säännöllisiä tapaamisia filmikuvaajien ja wanhojen kameroiden tiimoilta, voit halutessasi ilmoittaa niistä niin lisäämme ne sivulle.

Tapaamiset pääkaupunkiseudulla

Pääkaupunkiseudulla yhdistyksen jäsenet ja heidän ystävänsä kokoontuvat joka kuukauden (pl. heinäkuu) ensimmäisenä keskiviikkona klo 12.00 alkaen.

Paikka: Park Hotellin lounasravintola Puisto (Käpylä)
Osoite: Pohjolankatu 38, Helsinki
WWW: parkhotel.fi

Paikalle pääsee keskustasta ja Hakaniemestä raitiovaunulla numero 1. Lähistöllä on ilmaisia parkkipaikkoja.

Yleensä vain vapaamuotoista keskustelua, ei varsinaista sovittua ohjelmaa. Mahdolliset tapaamiseen liittyvät erityisteemat/ohjelmat ilmoitetaan erikseen tapahtuman yhteydessä.

Kaikki filmikuvauksesta kiinnostuneet tervetulleita mukaan!

SVHY Tampere -WhatsApp-ryhmä

Tampereelle on perustettu SVHY Tampere -WhatsApp-ryhmä. Koska toimintaa on ollut vaikea järjestää kohtuuhintaisten tilojen puutteen vuoksi, on päätetty perustaa mainittu WhatApp-ryhmä.

Tarkoituksena on kokoontua silloin tällöin tekemään kuvaustapahtumia ulos, joko kaupungille tai maastoon. Ryhmä on perustettu myös sen vuoksi että tiedotus tulevista kuvaustapahtumista on ryhmän kautta helpointa.

Kaikki filmikuvauksesta kiinnostuneet ovat tervetulleita ryhmään. Samalla voi liittyä SVHY ry:een. Henkilöjäsenmaksu on toistaiseksi ollut 30 € vuodessa.

Ryhmään voi liittyä ottamalla yhteyttä:

Jani Heikkinen
puh. 046 9563386

Esko Hietaranta
puh. 0400 622845