Suomen
Valokuvahistoriallinen
Yhdistys ry

Olemme vuonna 1994 perustettu yhdistys kaikille, joita kiinnostavat kamerat, valokuvaus, valokuvat ja valokuvauksen historia. Tallennamme valokuvauksen historiaa ja perinteitä Suomessa. Ylläpidämme Kamerataivas-museota Killinkoskella ja järjestämme tapahtumia, valokuvanäyttelyitä ja käyntejä niissä. Järjestämme myös valokuvaukseen liittyviä kursseja, vanhojen kameroiden myyntitapahtumia ja kokoonnumme kerran kuussa yhteiseen lounastapaamiseen.

Ajankohtaisia tapahtumia

Yhdistyksen 30-vuotisjuhla lähestyy. 

Juhlaa vietetään la 9.3.24 klo 17.30 alkaen Ravintola Lasipalatsissa Helsingin keskustassa.

Juhlassa korkeatasoinen ohjelma mm. Valokuvataiteen Museon amanuenssi Max Fritze esitelmöi ja Seppo Poutala esittää "Kamerataivaan tarinan".

Lisäksi herkullinen ja monipuolinen illallinen, jota yhdistys tukee merkittävästi. Juhlassa jaetaan myös asianmukaiset huomionosoitukset. Tervetuloa viettämään mukavaa juhlailtaa. Myös avecit ovat tervetulleita. Tarkat ilmoituttautumisohjeet ja menu-vaihtoehdot jäsentiedotteessa.

Lahjoitus yhdistykselle

Ifolor Oy lahjoitti yhdistykselle kaksi vanhaa puukameraa. Kamerat ovat todennäköisesti perua EiriKuvan jäämistöstä. Toinen on hankittu aikoinaan Nyblinin myymälästä. Kiitokset Ifolorille.

Yhteystiedot

Suomen Valokuvahistoriallinen Yhdistys ry
infosvhyry (at) gmail.com

Tarkemmat yhteystiedot

Toimintaamme tukevat