Matka Tallinnan Fotografiskan näyttelyyn

  • ti 31.5.2022 klo 920:45
  • Tallinna

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen jälleen mahdollisuuden tutustua Tallinnan Fotografiskan näyttelyihin. Matka on omatoiminen, mutta yhdistys maksaa jäsenten ja mahdollisten seuralaisten sisäänpääsymaksun tiistaina 31.5. klo 12.00.

Olemme aiempina vuosina ylittäneet Suomenlahden Eckerö Linen MS Finlandialla, joka lähtee Helsingin länsisatamasta klo 9.00 ja on Tallinnassa klo 11.15. Tapaamme Fotografiskan sisääntuloaulassa klo 12.00. Myöhemmin paikalle saapuvat joutuvat kustantamaan pääsylippunsa itse.

Fotografiskassa on vierailuajankohtana ainakin ”Lemmikud”-näyttely, jossa siis lemmikkiaiheisia valokuvia. Muista näyttelyistä ei vielä ole ennakkotietoa.

Laivaterminaalista voi matkata Fotografiskaan taksilla, raitiovaunulla tai kävellen. MS Finlandia lähtee takaisin kohti Helsinkiä klo 18.30.

Koska matka on omatoiminen, kukin huolehtii tarvittavista lauttalipuista ja muista kuljetusjärjestelyistä itse. Nimenhuutoja ei pidetä meno- eikä paluumatkalla.

On syytä huomioida, että ainakin huhtikuun alkupuolen ilmoituksen mukaan Fotografiska edellyttää kävijöiltä joko koronapassia tai todistusta sairastetusta Covid-19 -infektiosta.

Kiinnostuksen kartoittamiseksi yhdistys toivoo ennakkoilmoittautumista viimeistään keskiviikkona 25.5. sähköpostilla osoitteeseen infosvhyry (at) gmail.com. Ilmoittautumisessa tulee mainita lähtijän tai lähtijöiden nimet sekä puhelinnumero, josta on tavoitettavissa retken aikana.

Tietoa Fotografiskasta ja näyttelyistä: 

https://www.fotografiska.com/tallinn/en/

Tietoa Ms Finlandiasta: https://www.eckeroline.fi/

Tietoa Viron ulkoministeriön matkustusohjeista: https://vm.ee/en/news